WordPress 6 – 6.1.1 magyar

Kedves Olvasóink,

az eltelt egy évben nem volt lehetőségünk a WP oldalunkra posztolni, lévén házfelújítás volt nálunk és ez a projekt teljesen lekötötte erőinket. Emiatt a WP 6-s verzió is csak a mai nappal került telepítésre és vele együtt a bővítmények és támák is. Minderre valóban szükség volt, mert eléggé le volt maradva az oldal WP verzióban. Azonban az aktuálisan legfrissebb magyar kiadás feltelepült, így pillanatnyi nyugalom lehet a WP rendszeren belül. Amennyiben valamilyen változás áll be, azonnal közöljük! 🙂

Addig pedig szép napot embertársainknak, a legjobbakat mindnyájatoknak:

anikó és tamás

Ui. a W3 Total Cache került telepítésre a gyorsabb oldalbetöltés érdekében, reméljük sikerrel!

WordPress 5.9

Üdv olvasó,

immár egy év telt el a legutolsó bejelentkezés óta és ezzel együtt a kötelező adósságot is le kellet rónunk. Vagyis a WP a jelenleg legfrissebb 5.9-es ágat használja, amihez a pluginek és témák frissítése is hozzátartozott. Sajnálattal láttuk, hogy nagyon gyakori a WP oldalakra történő illegális bejelentkezési kísérlet, de eleddig sikerrel hárult el minden ilyen próbálkozás.
Innen is üzenjük a trolloknak és vérpistikéknek, hogy 2FA használata kötelező a WP admin felület eléréséhez, így elég kicsi a valószínűsége, hogy ilyen úton be is lehet lépni. Amennyiben a WP forrása körül van biztonsági hiba, úgy már könnyebben lehet törni, de mi résen vagyunk, hogy a WP-t mindig up-to-date tartsuk.
Nos, azt hiszem ennyit a kötelező körökről. Jöjjön a mosoly: az új évet már egy ideje elkezdtük, és nyakunkon a választás, így az áprilisi tréfák után újból jelentkezünk. Muszáj várakozó állásponton lennünk, meglátjuk, hogyan alakul a magyar politikai helyzet és ezzel együtt mennyire lesz nehezebb az élet.

Addig is viszlát embertársaink, a legjobbakat mindnyájatoknak:

anikó és tamás

WordPress 5.7

Üdv minden kedves olvasónknak,

frissült a legfrissebb WP-re az oldal és vele frissültek a telepített pluginek és témák. Semmi különleges nem történt, minden normál üzem szerint működik.
Kellemes 7végét kívánunk,

anikó és tamás

WordPress 5.6

Üdv,

már korábban átállt a WP motor 5.5-ről 5.6-ra, ma pedig 5.6.1-re. Emellett pedig Docket Cache objektum gyorsítótár beüzemelése is megtörtént. Mivel ebben az évben még nem jelentkeztünk, ezért ezúton kívánunk mindenkinek nagyon boldog újesztendőt.

anikó és tamás

WordPress 5.5

Velkám,

bár nem írtunk róla, de WP 5.3-ról 5.4-re állt az az aniko.co.hu, most pedig arról írhatunk, hogy a nemrég megjelent WP 5.5-re. A frissítések során további plugin változások történtek. A WP 5.5 mellé érkezett a Security Ninja, Maintenance (Karbantartás), NFB Video Plugin, PrivateDaddy és az SMTP Mailer. Ezen túlmenően a meglévő pluginek frissítése is megtörtént.

anikó és tamás

WordPress 5.3

Üdvözlet,

immár 2020-ból, amikor a WordPress frissült 5.3.2-re az ezt megelőző 5.2.4-ről. Az aniko.co.hu oldal felülete alapvetően fog megújulni, tartalma viszont változatlan marad. Amennyiben időm engedi, tartalmi bővítést is tervezek végrehajtani, azonban addig is szép napot mindenkinek:

anikó és tamás

WordPress 5.2.4

Tisztelt olvasóink,

sajnos a megszaporodott WordPress betörési kísérletek miatt biztonsági rendszabályokat vezettünk be, melyek jelentős része nem látható. Ez alól kivétel a kommenteléshez kötelezően használandó captcha kód. Ezzel párhuzamosan pedig a jelenleg legfrissebb WordPress 5.2.4 is települt, valamint 7 plugin.

Üdvözlettel:
anikó és tamás

WordPress 5.1

Kedves Olvasóink,

sajnos az eltelt néhány hétben többször előfordult komoly WordPress elleni támadási kísérlet, ezért a teljes adatbázis mentést követően a rendszer új telepítése mellett döntöttünk. Emellett a WP biztonsági pluginek beállítása is megtörtént és a kétfaktoros bejelentkezés is kötelező eleme a blog bejegyzéseinknek. De a rendszer sértetlenül átvészelte a támadásokat, így továbbra is szeretettel fogadunk benneteket.

üdvözlettel:

anikó és tamás

Ui.: A WordPress 5.1.1 telepítése automatikusan megtörtént.

WordPress 5.0.0 && 5.0.1

Üdv minden olvasónknak,

a mai napon a WordPress 5.0.0 telepítése sikeresen megtörtént, majd 5.0.1-re automatikusan frissült, illetve a classic-editor plugin telepítése is sor került. Ezzel kívánunk kellemes Mikulás utáni kellemes 7végét:

anikó és tamás