WordPress 5.3

Üdvözlet,

immár 2020-ból, amikor a WordPress frissült 5.3.2-re az ezt megelőző 5.2.4-ről. Az aniko.co.hu oldal felülete alapvetően fog megújulni, tartalma viszont változatlan marad. Amennyiben időm engedi, tartalmi bővítést is tervezek végrehajtani, azonban addig is szép napot mindenkinek:

anikó és tamás

WordPress 5.2.4

Tisztelt olvasóink,

sajnos a megszaporodott WordPress betörési kísérletek miatt biztonsági rendszabályokat vezettünk be, melyek jelentős része nem látható. Ez alól kivétel a kommenteléshez kötelezően használandó captcha kód. Ezzel párhuzamosan pedig a jelenleg legfrissebb WordPress 5.2.4 is települt, valamint 7 plugin.

Üdvözlettel:
anikó és tamás

WordPress 5.0.0 && 5.0.1

Üdv minden olvasónknak,

a mai napon a WordPress 5.0.0 telepítése sikeresen megtörtént, majd 5.0.1-re automatikusan frissült, illetve a classic-editor plugin telepítése is sor került. Ezzel kívánunk kellemes Mikulás utáni kellemes 7végét:

anikó és tamás

WordPress 4.7

WordPress frissítés

Boldog újesztendőt kívánunk, reméljük, az újév már több érdekességgel kecsegtet. Addig is: frissült a WP motor 4.6-ről 4.7-ra, vele együtt pedig számos plugin is.

anikó és tamás

WordPress 3.3

A napokban megjelent a blogmotor legújabb kiadása, melyre a mai napon történt meg a frissítés, egyéb tekintetben nem történt az oldalon változás. Üdvözlettel:

tamás

Ui.: 2012.01.06. – update to WordPress 3.3.1

WordPress 3.2

Az új verzió megjelenésével egyidőben frissült az aniko.co.hu blogmotorja is, immár a 3.2-s verzió került használatba, egyéb változás nem történt.

Ui.: 3.2.1 upgrade megtörtént

tamás