Category Archives: Újdonság

WordPress 5.9

Üdv olvasó,

immár egy év telt el a legutolsó bejelentkezés óta és ezzel együtt a kötelező adósságot is le kellet rónunk. Vagyis a WP a jelenleg legfrissebb 5.9-es ágat használja, amihez a pluginek és témák frissítése is hozzátartozott. Sajnálattal láttuk, hogy nagyon gyakori a WP oldalakra történő illegális bejelentkezési kísérlet, de eleddig sikerrel hárult el minden ilyen próbálkozás.
Innen is üzenjük a trolloknak és vérpistikéknek, hogy 2FA használata kötelező a WP admin felület eléréséhez, így elég kicsi a valószínűsége, hogy ilyen úton be is lehet lépni. Amennyiben a WP forrása körül van biztonsági hiba, úgy már könnyebben lehet törni, de mi résen vagyunk, hogy a WP-t mindig up-to-date tartsuk.
Nos, azt hiszem ennyit a kötelező körökről. Jöjjön a mosoly: az új évet már egy ideje elkezdtük, és nyakunkon a választás, így az áprilisi tréfák után újból jelentkezünk. Muszáj várakozó állásponton lennünk, meglátjuk, hogyan alakul a magyar politikai helyzet és ezzel együtt mennyire lesz nehezebb az élet.

Addig is viszlát embertársaink, a legjobbakat mindnyájatoknak:

anikó és tamás

WordPress 5.3

Üdvözlet,

immár 2020-ból, amikor a WordPress frissült 5.3.2-re az ezt megelőző 5.2.4-ről. Az aniko.co.hu oldal felülete alapvetően fog megújulni, tartalma viszont változatlan marad. Amennyiben időm engedi, tartalmi bővítést is tervezek végrehajtani, azonban addig is szép napot mindenkinek:

anikó és tamás

WordPress 5.2.4

Tisztelt olvasóink,

sajnos a megszaporodott WordPress betörési kísérletek miatt biztonsági rendszabályokat vezettünk be, melyek jelentős része nem látható. Ez alól kivétel a kommenteléshez kötelezően használandó captcha kód. Ezzel párhuzamosan pedig a jelenleg legfrissebb WordPress 5.2.4 is települt, valamint 7 plugin.

Üdvözlettel:
anikó és tamás

WordPress 5.0.0 && 5.0.1

Üdv minden olvasónknak,

a mai napon a WordPress 5.0.0 telepítése sikeresen megtörtént, majd 5.0.1-re automatikusan frissült, illetve a classic-editor plugin telepítése is sor került. Ezzel kívánunk kellemes Mikulás utáni kellemes 7végét:

anikó és tamás

WordPress 4.7

WordPress frissítés

Boldog újesztendőt kívánunk, reméljük, az újév már több érdekességgel kecsegtet. Addig is: frissült a WP motor 4.6-ről 4.7-ra, vele együtt pedig számos plugin is.

anikó és tamás

WordPress 3.3

A napokban megjelent a blogmotor legújabb kiadása, melyre a mai napon történt meg a frissítés, egyéb tekintetben nem történt az oldalon változás. Üdvözlettel:

tamás

Ui.: 2012.01.06. – update to WordPress 3.3.1

WordPress 3.2

Az új verzió megjelenésével egyidőben frissült az aniko.co.hu blogmotorja is, immár a 3.2-s verzió került használatba, egyéb változás nem történt.

Ui.: 3.2.1 upgrade megtörtént

tamás