Lyra.NET Update modul frissítése

A mai naptól a Lyra.NET modul az 1.0.5-s verziót viseli. A verzióváltás oka az, hogy ezt a modult is hozzáigazítottam a már régebbi Lyra.NET Házipénztár modulokban meglévő Carinae Syslog Server frissítés alatt történő leállítására. Ez lényeges volt, mert eddig a log szerver működött és ha frissítést talált a Lyra.NET házipénztár, akkor a Lyra.NET Update a frissítés emegkezdése előtt leállította azt, majd a frissítés végén újra elindította. Ezalatt azonban az eredetileg a Lyra.NET Házipénztár modullal induló Carinae Syslog Server javában futott és ha a Lyra.NET Házipénztár újraindult, figyelmeztetést adott a felhasználóknak, melyben az állt, hogy a log szerver már fut. Részben ezt a szemantikai hibát javítottam ki az új verzióban, részben pedig hibajavítást is tartalmaz. Ennek lényege, hogy a Lyra.NET Házipénztár indító könyvtárán belül a szükséges DLL állományok vagy a gyökérkönyvtár vagy a common alkönyvtár alatt is elérhetőek lehetnek, az eddigi frissítési folyamat azonban csak a common könyvtárat vizsgálta át, a gyökérkönyvtárat nem. Ez hibához vezethetett, ennek kijavítására került sor a frissítéssel. Ez a javítás is lényeges a rendszer stabilitása szempontjából. Harmadrészt ebbe a verzióba már belekerült azon DLL állomány frissítésének keresési lehetősége, mely a qrc alapú licencelési politikáért felel.
FONTOS: a Lyra.NET Házipénztár teljes újratelepítésével vális elérhetővé az új verzió, a teljes verziók a szokott helyekről érhetők el. Az érvényes licence kulcsok a kulcs érvényességi idejéig továbbra is felhasználhatóak.

tamás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .