Frissítési hiba és kijavítása

Sajnos a tegnap kiadott Lyra.NET Update frissítési modulba egy hiba került, melynek kijavítása a ma délelőtt feladata volt és sikerrel zárult. A hiba egy megosztott állományban volt, melyre a frissítő modul mindvégig támaszkodik. Ennek hatására a Lyra.NET Update és a Lyra.NET Házipénztár modulok nem detektálható hibával kiléptek. Ma délre a hibát elhárítottam, verzióváltás nélküli új modulok kerültek kiadásra, melyek a szokott stabilitást adják. Mindemellett a Lyra.NET által használt Carinae Syslog Server alkalmazás is frissült, immár beépítésre került egy Carinae Syslog Server.Update modul, melynek segítségével a Carinae Syslog Server azonnal frissíthető az internetről. Az így kiadott Carinae Syslog Server verziója az 1.0.1 lett, ennek Carinae Syslog Server.Update frissítő modulja pedig az 1.0.0. Mindkét alkalmazást a teljes Lyra.NET megkapta, a telepítőcsomagokban már az új alkalmazások is megtalálhatóak. Éppen ezen frissítésekért muszáj a teljes Lyra.NET Házipénztár modult az adatbázis lementése után újratelepíteni. Ezután minden telepített modul – regisztráció mellett teljes funkcionalitással és – teljes stabilitással fog üzemelni.

tamás

Ui.: a ma kiadott Lyra.NET Házipénztár 2.0.5 egy ún. Special Editon, mely látható az alkalmazás ablakában: a Lyra.NET Házipénztár DB_verzió 2.0.5M felirat mutatja, melyben a DB_verzió a saját adatbázis-kezelő rendszerünk motorjára, míg az M a Mária névre utal, mely utóbbi az édesanyám keresztneve és ma ünnepli a névnapját. Ezzel párhuzamosan a 2.0.5M verzió lesz az utolsó ebből a sorozatból.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .