WordPress 5.9

Üdv olvasó,

immár egy év telt el a legutolsó bejelentkezés óta és ezzel együtt a kötelező adósságot is le kellet rónunk. Vagyis a WP a jelenleg legfrissebb 5.9-es ágat használja, amihez a pluginek és témák frissítése is hozzátartozott. Sajnálattal láttuk, hogy nagyon gyakori a WP oldalakra történő illegális bejelentkezési kísérlet, de eleddig sikerrel hárult el minden ilyen próbálkozás.
Innen is üzenjük a trolloknak és vérpistikéknek, hogy 2FA használata kötelező a WP admin felület eléréséhez, így elég kicsi a valószínűsége, hogy ilyen úton be is lehet lépni. Amennyiben a WP forrása körül van biztonsági hiba, úgy már könnyebben lehet törni, de mi résen vagyunk, hogy a WP-t mindig up-to-date tartsuk.
Nos, azt hiszem ennyit a kötelező körökről. Jöjjön a mosoly: az új évet már egy ideje elkezdtük, és nyakunkon a választás, így az áprilisi tréfák után újból jelentkezünk. Muszáj várakozó állásponton lennünk, meglátjuk, hogyan alakul a magyar politikai helyzet és ezzel együtt mennyire lesz nehezebb az élet.

Addig is viszlát embertársaink, a legjobbakat mindnyájatoknak:

anikó és tamás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .